IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:49 | 7 август 2017
Обновен: 16:17 | 30 април 2024

Велосипедист и моторист са с опасност за живота след катастрофи

По случаите са образувани досъдебни производства

По материала работи: Пламен Янков
Велосипедист и моторист са с опасност за живота след катастрофи

Около 05:35 часа в неделя, на третокласен път между с. Голица и с. Булаир, е възникнало ПТП. По време на движението си, поради несъобразена скорост спрямо пътните условия, 22-годишният водач на мотоциклет "Хонда" губи контрол над МПС, пада на пътното платно и излиза вдясно от пътя. Вследствие на инцидента мъжът е транспортиран в болнично заведение, където е настанен за лечение със съчетана травма, има опасност за живота му. 

 

По-късно същия ден, около 13:10 часа, на кръстовището на бул. "Христо Смирненски" и ул. "Невен" във Варна, е възникнало ПТП. Непълнолетният водач на велосипед, при завой наляво, губи контрол над ППС и се блъска в паркиран автомобил. Вследствие на инцидента момчето е получило контузии на глава и мозък, като е настанено за лечение в МБАЛ "Св. Анна", с опасност за живота. По случаите са образувани досъдебни производства, съобщиха от полицията.

 

Черно море

 

Четете още Задържаха двама за кражба на чували с пшеница

Коментари

Новини Варна