IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:14 | 7 август 2017
Обновен: 16:17 | 30 април 2024

Задържаха мъж и жена за кражби във Варна

Задигнали велосипед и дамска чанта, оставена без надзор

По материала работи: Пламен Янков
Задържаха мъж и жена за кражби във Варна

Полицията разкри извършителите на кражби, извършени в голям магазин, намиращ се в ж.к. "Възраждане" и от двора на частен дом, намиращ се на ул. "Зограф" във Варна.

 

На 23 юли е подаден сигнал, че неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в двора на частен дом, намиращ се на ул. "Зограф", и е извършило кражбата на велосипед, оставен без надзор там. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е С.В. (32 г.) от Варна, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 29 юли е подаден сигнал, че неизвестно лице е извършило кражба на дамска чанта, оставена без надзор на щанд за плодове и зеленчуци в голям магазин, намиращ се в ж.к. "Възраждане". След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е 65-годишна жена с инициали Ц.И. от Варна, неизвестна на МВР. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа, съобщиха от полицията.

 

Черно море

 

Четете още Спипаха 47-годишен да краде ток в Суворово

19-годишна пострада при инцидент на пътя за Златните

Пежо мина на червено, отнесе мотоциклет

Велосипедист и моторист са с опасност за живота след катастрофи 

Задържаха двама за кражба на чували с пшеница

Коментари

Новини Варна