IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
11:04 | 8 август 2017
Обновен: 20:56 | 3 май 2024

Спипаха 26-годишна с хероин и марихуана

При друга проверка е хванат мъж с над 3 гр. тревиста маса

По материала работи: Пламен Янков
Спипаха 26-годишна с хероин и марихуана

Около 22:15 часа на 4 август, на ул. "Пробуда" във Варна, при извършване на полицейска проверка на 26-годишна жена с инициали П.П. (26 г.) от Добрич, известна на МВР, е установено, че същата държи в себе си три пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество, и пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с общо тегло 0,22 гр. и марихуана с тегло 0,54 гр. 

 

Няколко часа по-късно, около 02:25 часа на 5 август, на ул. "Петко Напетов", при извършване на полицейска проверка на Н.Г. (34 г.) от Варна, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 3,73 гр.

 

По случаите има образувани бързи полицейски производства, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът и жената са задържани за срок до 24 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

 

Черно море

 

Четете още 18-годишен шофьор блъсна възрастен мъж във Виница

Коментари

Новини Варна