IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
13:55 | 11 август 2017
Обновен: 16:14 | 30 април 2024

Заловиха варненец, отглеждал марихуана в дома си

По време на претърсванията в дома му са намерени и иззети 22 стръка растения от рода на конопа

По материала работи: Пламен Янков
Заловиха варненец, отглеждал марихуана в дома си

При специализирана полицейска операция на 9 август, в лек автомобил "Шкода" с водач С.И. (34 г.) от Варна са намерени и иззети две саморъчно свити цигари и пакетче, съдържащи суха тревиста маса. По време на претърсванията в дома на мъжа, както и в парцел, намиращ се в местност "Прибой", са намерени и иззети 22 стръка растения от рода на конопа; множество пакети със суха тревиста маса и оборудване за отглеждане на марихуана. Направените експертни справки показват, че тревистата маса е марихуана с общо тегло 727, 1 гр.

 

Намерени са също 1,85 гр. хашиш и семена за марихуана. По случая е образувано досъдебно производство, работата по него се ръководи от Окръжна прокуратура - Варна. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа. Продължават действията по документиране и доказване на извършеното престъпление. На С.И. е повдигнато обвинение по чл. 354А, ал. 1, предложение 4 и чл. 354В от Наказателния кодекс, съобщиха от МВР-Варна.

 

Черно море

 

Четете още Варненската полиция задържа румънци за банкови измами 

Петима пострадаха заради отнето предимство на пътя

При спецакция задържаха 5 жени в масажно студио за предоставяне на сексуални услуги

 

Коментари

Новини Варна