IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:40 | 14 август 2017
Обновен: 08:12 | 28 април 2024

Пиян шофьор без книжка спипа полицията в Аспарухово

При друга проверка в село Изгрев е заловен водач с 2,09 промила алкохол

По материала работи: Пламен Янков
Пиян шофьор без книжка спипа полицията в Аспарухово

Около 02:30 часа в събота на ул. "Народни будители" във Варна, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил "Фолксваген" с водач А.Г. (41 г.) от с. Константиново, е установено, че същият управлява МПС без да притежава свидетелство за правоспособност и след употреба на алкохол с концентрация от 2,03 промила в издишания въздух.. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Около 22:35 часа същия ден, в с. Изгрев, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил "БМВ" с водач Д.И. (20 г.) от Суворово, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 2,09 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Д.И. е задържан за срок до 24 часа, съобщиха от МВР.

 

Черно море

 

Четете още Шестима пострадаха при челен удар на пътя Варна- Бургас

Коментари

Новини Варна