IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:23 | 14 август 2017
Обновен: 03:28 | 21 април 2024

5 пожара вдигнаха на крак варненските огнеборци

Инцидентите са регистрирани през уикенда

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов

Пет пожара, при които не са пострадали хора са регистрирани през уикенда във Варна и областта, съобщиха от полицията. В неделя, около 18:35 часа, е получен сигнал за пожар в дървена къща на ул. "35-а". Вероятната причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 50 кв. м разгъната площ, домашно имущетсво и дрехи, изолационни плочи на съседната къща.  

 

В събота, около 09:50 часа, е получен сигнал за пожар в коридор на апартамент, намиращ се на бул. "Цар Освободител". Причината за инцидента е късо съединение в електрическата инсталация. Унищожени са 2 кв. м. дървена ламперия, опушени са 3 кв. м. стени.

 

Същия ден, около 12:15 часа, е получен сигнал за пожар в двора на частен дом, намиращ се на бул. "Св. Св. Константин и Елена". Причината за инцидента се изяснява. Унищожена е каравана, намираща се там.

 

Лек автомобил "Ленд Роувър" се е запалил в движение и е изгорял напълно на пътя за Бургас, след село Приселци. Сигналът за инцидента е подаден в събота, около 14:50 часа. Причината за пожара е късо съединение. 

 

Пламнал е и покривът на къща, намираща се в Дългопол. Сигналът за пожара е подаден около 17:00 часа. Причината за инцидента се изяснява. Изгорели са 80 кв. м. покривна конструкция.  

 

Черно море

 

Четете още Пиян водач предизвика катастрофа посред бял ден във Варна

Жена е с опасност за живота след катастрофа на Хемус край Варна

Задържаха трима украинци за кражби на мобилни телефони

Пиян шофьор без книжка спипа полицията в Аспарухово

Шестима пострадаха при челен удар на пътя Варна- Бургас

Коментари

Новини Варна