IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
15:55 | 29 октомври 2014
Обновен: 09:28 | 24 април 2024

Осъдиха масажистка, обрала старец и дъщеря му

45-годишна варненка получи условна присъда

По материала работи: Златина Добрева
Осъдиха масажистка, обрала старец и дъщеря му

45-годишна варненка получи условна присъда, след като обрала апартаментите на баща и дъщеря. Мария Тодорова задигнала пари, златни бижута и сребърни монети на обща стойност 1833 лв. Изпитателният срок на присъдата й е 3 години. Освен това трябва да заплати на пострадалите обезщетение за претърпените имуществени вреди, ведно със законната лихва. В тежест на подсъдимата са и държавните такси върху уважените искове и сторените по делото разноски.
Кражбата е извършена на 7 и 8 май тази година. Жената влязла в двата съседни апартамента без притеснение, тъй като имала резервни секретни ключове. Тя посещавала периодично жилището на възрастния мъж, тъй като била наета да му чисти и да го масажира. Преди да реши да обере клиента си, тя започнала да му предлага и масажи с щастлив край. След като връзката им станала интимна, възрастният мъж й плащал за всяко посещение. При една от визитите си в апартамента Тодорова прибрала резервните ключове за жилището, без любовникът й да разбере,  а впоследствие успяла да вземе от жилетката му и комплект ключове за дома на дъщеря му. Тя знаела на коя дата възрастния мъж получава пенсията си и обичайното време през деня, когато излиза от къщи. Влязла в апартамента му докато го няма и взела 400 лева. По идентичен начин Тодорова ошетала и в апартамента на дъщеря му, като освен пари откраднала златни и сребърни вещи, които по най-бързия начин продала в заложна къща.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна