IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:23 | 12 септември 2017
Обновен: 15:55 | 30 април 2024

Глобиха трима хулигани с по 100 лв. във Варна

Двамата се карали пияни, стреляли с газов пистолет и трошили

По материала работи: Слав Велев
Глобиха трима хулигани с по 100 лв. във Варна

Трима варненци са глобени с по 100 лв. за непристойни прояви, грубо нарушаващи обществения ред, съобщават от пресцентъра на полицията. 


На 10 септември, около 20:10 часа, на ул. "Мир" във Варна, във вътрешен двор на жилищна сграда, между 64-годишния Л.С. и 53-годишния Х.А., двамата от Варна, известни на МВР, е възникнал скандал. Двамата мъже са били в нетрезво състояние и отправяли обиди и ругатни един към друг, и дори направили опит да се саморазправят физически. Л.С. е произвел изстрел с газов пистолет, а А.А. е счупил мрежа за комари на помещение наблизо. 


На 11 септември, около 11:00 часа, на ул. "Христо Попович" във Варна, 35-годишният варненец с инициали Г.Б. от Варна, неизвестен на МВР, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и общоприетите норми, изразяващи се в отправяне на обиди, ругатни и оскърбително отношение към полицейски служители. 


Мъжете са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани преписки по УБДХ, след съдебно заседание на Районен съд – Варна на двамата мъже е наложено административно наказание "глоба" в размер на по 100 лв.  


Черно море
 

Коментари

Новини Варна