IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
12:49 | 12 септември 2017
Обновен: 22:06 | 2 май 2024

59-годишна шофьорка блъсна пешеходка във Варна

19-годишен с Фолксваген отнесе жена на тротоара

По материала работи: Слав Велев
59-годишна шофьорка блъсна пешеходка във Варна

59-годишна шофьорка с инициали К.Ц. блъсна пешеходка във Варна. Инцидентът станал на 11 септември, около 07:50 часа, на кръстовището на ул. "Вяра" и бул. "Сливница". Докато по време на маневра за завой наляво, на зелен сигнал на светофарната уредба, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента 82-годишната жена е получила фрактури на гръден прешлен, дясна ключица и длани, настанена е за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.
 

46-годишна жена от с. Михалци пък пострада, като бе блъсната на тротоара от 19-годишен шофьор на "Фолксваген". Инцидентът стана на 11 септември около 12:10 часа, на пътя от Златни пясъци за Варна, на пътен възел  "Долна Трака". Шофьорът с инициали Т.Я., от Търговище, предприемайки завой наляво, излиза частично от платното за движение и блъска пешеходка, която се движи на тротоара. Вследствие на инцидента жената е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота. 


Черно море
 

Коментари

Новини Варна