IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
09:44 | 14 септември 2017
Обновен: 20:16 | 2 май 2024

Мотоциклетист и велосипедист са с опасност за живота след катастрофи във Варна

Инцидентите станали снощи

По материала работи: Пламен Янков
Мотоциклетист и велосипедист са с опасност за живота след катастрофи във Варна

Двама души са настанени в болница с опасност за живота след две катастрофи, станали в сряда вечерта във Варна, съобщиха от полицията. Около 20:30 часа, на кръстовището на ул. „Васил Друмев” и бул. „Княз Борис I” е възникнало ПТП с участието на мотоциклет „Хонда”.


49-годишният водач на лек автомобил „Фолксваген” с инициали В.В. от Варна не спазва разпоредбите на пътен знак „Б1 - Пропусни движещите се по пътя с предимство” и се сблъсква с мотоциклет „Хонда”, който се движи там. Вследствие на инцидента мъжът е пострадал тежко, настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с множество фрактури и опасност за живота. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до сблъсъка, продължава. По случая има образувано досъдебно производство.


При друг инцидент, случил се в 00:50 часа, на бул. „Янош Хунияди”, 18-годишна водачка на лек автомобил „Опел”, по време на движението си, блъска велосипедист. Същият пада на платното за движение и получава фрактура на черепа. 19-годишният мъж е настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с опасност за живота.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна