IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
14:39 | 18 септември 2017
Обновен: 16:21 | 3 май 2024

Условно осъдиха мъже, хванати да шофират след употреба на алкохол и трева

Съдът лиши подсъдимите от права да управляват моторни превозни средства в продължение на 10 месеца

По материала работи: Пламен Янков
Условно осъдиха мъже, хванати да шофират след употреба на алкохол и трева

По силата на одобрени от съда споразумения, 46-годишен мъж и 22-годишен младеж от Варна получиха условни наказания за шофиране след употреба на алкохол и след употреба на наркотици, съответно - по четири и по три месеца лишаване от свобода, отложени с 3 години изпитателен срок. Съдът лиши подсъдимите от права да управляват моторни превозни средства в продължение на 10 месеца.

 

Самите действия са извършени от 46-годишния водач на 2 септември тази година на междублоков паркинг в кв.“Владиславово“. При  маневриране с алкохолна концентрация от 1,43 промила, той ударил чужд автомобил и му нанесъл материални щети. Другият 22-годишен подсъдим е хванат зад волана на „Ситроен“ при полицейска проверка на 4 септември т. год. в кв. „Аспарухово“. Той бил тестван за употреба на наркотични вещества,  като пробата дала положителен резултат за употреба на канабис.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна