IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
11:31 | 27 септември 2017
Обновен: 15:43 | 3 май 2024

Двама с наркотици залови полицията във Варна за ден

Задържани са за срок до 24 часа

По материала работи: Пламен Янков
Двама с наркотици залови полицията във Варна за ден

Около 11:15 ч. в понеделник на ул. „Сава“ във Варна е извършена полицейска проверка на лицето В. Б., на 32 г., неосъждан, от Варна, който доброволно предава пликче с кристалообразно вещество. Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е амфетаминопроизводно с общо тегло под 1 гр. Материалите са докладвани на прокурор от Варненска районна прокуратура, образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.

 

Около 12:40 ч. на ул. „Иван Срацимир“ е е извършена полицейска проверка на лицето К. Р., на 31 г., от Добрич, който доброволно предава пликче с кристалообразно вещество и други две пликчета с кафяво прахообразно вещество. Лицето е задържано за срок до 24 ч., от направената експертна справка се установява, че веществата са наркотици – амфетаминопроизводно с тегло под 1 гр. и хероин с тегло под 1 гр. По случая се води бързо полицейско производство, съобщиха от полицията. 

Коментари

Новини Варна