IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:12 | 28 септември 2017
Обновен: 22:03 | 5 май 2024

Осъдиха условно 22-годишен за съжителство с непълнолетна

За връзката им се разбрало едва след раждането на детето им

По материала работи: Пламен Янков
Осъдиха условно 22-годишен за съжителство с непълнолетна

22-годишният Г. Н. беше признат за виновен по две повдигнати му обвинения – за съвкупление с малолетна /престъпление по чл. 151 ал. 1 от Наказателния кодекс/, както и  за това, че в периода от 9 август 2014 г. до 1 декември м. год. в село Гроздьово, като пълнолетен, без да е сключил граждански брак заживял на съпружески начала с лице от женски пол, ненавършило 14-годишна възраст /престъпление по чл. 191 ал. 3 от Наказателния кодекс/. Съвместното съжителство на подсъдимия с малолетната било съобразно традициите на етническата им общност, като за връзката им се разбрало едва след раждането на детето им през миналата година  и съответно получено уведомление от социалните служби.

 

22-годишния младеж има предходна съдимост. След групиране, той получи общо наказание от 1 година и 4 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна