IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
14:26 | 27 ноември 2017
Обновен: 19:20 | 19 април 2024

Отоплителен уред подпали стая от къща във варненско село

Шест инцидента вдигнаха на крак пожарникарите

По материала работи: Пламен Янков
Отоплителен уред подпали стая от къща във варненско село

Шест пожара, при които няма пострадали хора, са регистрирани през почивните дни във Варна и областта, съобщиха от полицията.

 

Около 03:40 часа на 25 ноември, е получен сигнал за пожар в бали слама, намиращи се в с. Петров дол. Причината за пожара се изяснява. Изгорели са 75 бали фураж.

 

 

Същия ден около 17:30 часа, е получен сигнал за пожар в избено помещение, намиращо се в сграда на ул. "Д-р Пискюлиев" във Варна. Причината за пожара се изяснява. Изгорели са: домашно имущество и електрическа инсталация, опушени са 50 кв. м. стени. 

 

Около 20:30 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в с. Величково. Причината за пожара е неправилно използване на отоплителен уред. Изгорели са: покривна конструкция – 50 кв. м., мебели, еклектрически уреди.  

 

Около 11:40 часа на 26 ноември е получен сигнал за пожар лек автомобил "Лада" в с. Брестак. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожен е целият автомобил. 

 

Около 19:05 часа, е получен сигнал за пожар в кухнята на къща, намираща се с. Детелина. Няма пострадали хора. Причината за пожара се изяснява. Изгорели са: електрически уреди, домашно имущество, опушени са 45 кв. м стени. 

 

В неделя е получен сигнал за пожар в ПВЦ контейнер, намиращ се във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява.

 

Три са регистрираните пожари без преки материални щети през посочения период – в суха трева, в комин, в маза. Три са регистрираните случаи на оказана техническа помощ. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна