IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
14:34 | 27 ноември 2017
Обновен: 08:29 | 24 април 2024

Хванаха мъж с близо 9 грама марихуана край Варна

Други двама са задържани с трева при проверки в града

По материала работи: Пламен Янков
Хванаха мъж с близо 9 грама марихуана край Варна

Двама мъже и жена са хванати с марихуана при проверки във Варна и областта на 23 ноември, съобщиха от полицията. 

 

Около 15:50 часа, на ул. "Георги Бенковски" във Варна, при извършване на полицейска проверка на 33-годишен мъж с инициали З.М. от с. Кичево, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 8,94 гр. 

 

Около 21:00 часа, в ж.к. "Аспарухово", при извършване на полицейска проверка на 21-годишен варненец с инициали К.Д., известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,53 гр.

 

По същото време отново в ж.к. "Аспарухово" при извършване на полицейска проверка на 19-годишно момиче с инициали П.С. от Варна, неизвестна на МВР, е установено, че същата държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,41 гр.

 

По трите случая са образувани бързи полицейски производства, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Тримата са задържани за срок до 24 часа.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна