IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
15:52 | 23 октомври 2020
Обновен: 15:07 | 15 април 2024

Задържаха под стража дилъри на наркотици във Варна

Грози ги лишаване от свобода от три до дванадесет години

По материала работи: Ставри Таргов
Задържаха под стража дилъри на наркотици във Варна

По искане на наблюдаващия прокурор от Окръжната прокуратура днес, 23.10.2020 г., Окръжен съд - Варна, задържа под стража двамата дилъри на наркотици, арестувани при специализирана полицейска операция на 21.10.2020 г., оповестена по-рано от пресцентъра на ОДМВР.

 

 През периода 02.09.2020 г. – 21.10.2020 г. З.Х. и М. Д., по на 29 години от Варна държали с цел разпространение и разпространили на служители под прикритие 1098.940 г кокаин и 4416 г марихуана.

 

 За това тяхно деяние им е повдигнато обвинение по чл. 354а ал.2 вр. ал.1 вр. чл. 20 ал.2 и чл. 26 ал.1 от НК.

 

Ако бъдат признати за виновни, ги грози наказание лишаване от свобода от три до дванадесет години и глоба от десет хиляди до петнадесет хиляди лева.

 

Наблюдаващият прокурор ще изготви предложение до ръководството на МВР за поощрение на оперативните служители на ОДМВР - Варна, и на служителите под прикритие, които с високо професионалната си работа са способствали за успешната реализация на операцията.

 

Черно море

 

Още по темата   В момент на сделка с над 5 кг дрога са задържани двама мъже от Варна

 

Коментари

Сашо ( преди 3 години )
Абе тия трябва да ги бесят дето тровят децата ни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Гечо ( преди 3 години )
А какво ще кажете за Павел Илиев бивш п. От споор Варна и цялата им група с чадър от полицията Николай Чирпанския Георги Дилгеров бар палермо свърталище за дрога Главен спонсор Юлиан, Пламен, Жоро винишкия, Снабдител на дрогата МВР колеги на Павел спораджията ако се зайтересувате Г-гешев само ще направите с колегите от Вътрешна една ювелир а акция, така съмненията че се работи и не се толерират чадъри и гнили полицейски ябълки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна