IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
13:20 | 13 септември 2023
Обновен: 10:42 | 29 април 2024

Пиян водач на камион блъсна катастрофирал автомобил на Аспаруховия мост

Преди това ударил светлоотразителен триъгълник, който отхвръкнал и наранил шофьора на другата пострадала кола

По материала работи: Ставри Таргов
Пиян водач на камион блъсна катастрофирал автомобил на Аспаруховия мост

57-годишен водач на товарен автомобил е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство. Вчера около 17:20 ч. на Аспаруховия мост превозното средство  блъска първо светлоотразителен триъгълник, поставен на платното във връзка с ПТП с материални щети между два автомобила, който отхвръква и наранява крака на водача на единия от катастрофиралите автомобили, а после се блъска и във втората кола от ПТП-то.

При проверка с полеви тест е установено, че водачът на товарния автомобил е управлявал след употреба на алкохол – над 1,2 промила в издишания въздух.

Пострадалият бил прегледан в болница и освободен за домашно лечение.

Двама мъже, шофирали под въздействието на наркотични вещества, са задържани в полицейския арест. Те били засечени вчера по пътя за КК „Зл. пясъци“ и в кв. Повеляново, край Девня.

Контролът е извършен с драг тест. Водачите - на  29 и 27  години, са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи производства.

Коментари

Новини Варна