IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
09:00 | 15 септември 2015
Обновен: 04:11 | 2 май 2024

Още две жертви след тежката катастрофа в Плевен

И те са служители на Министерство на отбраната

По материала работи: Деян Михайлов
Още две жертви след тежката катастрофа в Плевен

Още двама души починаха през нощта след тежката катастрофа, която вчера се случи в Плевен, съобщи Нова телевизия. И двамата са служители на Министерство на отбраната. 

При инцидента трима души загинаха на място, а петима бяха приети в болница в тежко състояние. Трима продължават да са в реанимация, но без опасност за живота. 

Двама от вчера загиналите са служители на Министерство на отбраната, петимата хоспитализирани също. 

Трагедията е станала около 14 часа вчера. В посока Русе се движел лек автомобил, управляван от 70-годишен мъж, с който е била и съпругата му. Зад тях се движел микробус, превозващ военните. 

Участъка е стеснен, заради ремонт. Шофьорът на микробуса обаче предприема рисково изпреварване. Насреща му обаче идва друга кола, която се е движела неправомерно, тъй като движението в участъка е еднопосочно. Шофирал е 26-годишен мъж. На място загива спътникът му, който е бил на преднаата седалка. 

Изпратената към мястото на инцидента линейка също претърпя инцидент. По пътя тя е ударена от друг лек автомобил. От удара линейката се завърта и удря в стълб. От сблъсъка лекарката е със счупени крайници, а шофьорът с разкъсна рана и тежка черепно-мозъчна травма. Вече е без опаност за живота.
Инцидентът се разследва и от Военна прокуратура.

Коментари

Новини Варна