IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
17:43 | 27 септември 2015
Обновен: 22:43 | 28 април 2024

Мъж преби приятелката си до смърт

В досието на заподозрения има множество криминални прояви, казват от полицията, според съседи жертвата била тиха и скромна

По материала работи: Слав Велев
Мъж преби приятелката си до смърт

32-годишен мъж е задържан като заподозрян за убийство в Шумен, информира "Дарик".
 

В 2.05 ч. снощи е получен сигнал за скандал и побой в жилище, след като екип на полицията пристига на мястото, заварва жената в безпомощно състояние.
 

Тя е откарана от екип на центъра за спешна помощ, като малко по-късно, в следствие на множеството получени от побоя травми, 31-годишната жена е починала. По нея са открити множество тежки травми, счупени ребра и фрактура на гръдната кост, съобщава Offnews.bg.
 

Според съседи тя е била тиха и скромна, като досега никой не е ставал свидетел на скандали, свързани с нея и семейството й. Снощи от апартамента на жената са се чували виковете на мъжа, като съседите са го забелязали да я дърпа по улицата към дома й. Двамата са живеели на семейни начала.
 

От полицията съобщават, че в досието на заподозрения има множество прояви, между които кражби, унищожаване и повреждане на чуждо имущество, шофиране в нетрезво състояние, изнасилване.
 

Образувано е досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост, в следствие на телесна повреда.
 

Предстои задържането на заподозрения мъж да бъде удължено с прокурорско постановление за срок от 72 часа.

 

 

Коментари

Новини Варна