IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
12:56 | 28 септември 2015
Обновен: 09:50 | 18 май 2024

Иззеха сериозни количества наркотици във Варна

Семейство въртяло бизнес с трева

По материала работи: Борис Проданов
Иззеха сериозни количества наркотици във Варна

В петък в около 1 ч. на бул. “Вл. Варненчик” във Варна, при извършване на полицейска проверка на варненеца М.М. (19 г.), същият предава 1 бр. найлоново пакетче, съдържащо кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло от 0,43 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 ч.

 

Пак на същия ден в 1,50 ч. на ул. “Вяра”, при извършване на полицейска проверка на лицето К.Д. (27 г.) от Аксаково, същият предава 1 бр. найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 0,48 гр. Мъжът е задържан за 24 ч.

 

При провеждане на процесуално – следствени действия – претърсване и изземане на частен дом на ул. “Константин Иречек”, обитаван от М.Ш. (29 г.), неизвестен на МВР, и С.К. (26 г.) също неизвестна на МВР, са намерени и иззети 5 бр. различни по форма и вид пакетчета, съдържащи суха тревиста маса, електронна везна със следи от същото вещество, сумите от 2810 лв. и 110 евро. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 48,21 гр. Мъжът и жената са задържани за срок до 24 ч.

 

И в лицето М.П. (26 г.) от Варна, е намерено и иззето найлоново пакетче, съдържащо бяло прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло от 0,12 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 ч.

 

На ул. “Панагюрище” Д.М. (22 г.) от с. Юнак, обл. Варна, известен на МВР, предава на полизаите 1 бр. найлоново пакетче, съдържащо кристално вещество, и 1 бр. със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло от 0,32 гр. и марихуана с тегло от 0,23 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 ч.

Коментари

Новини Варна