IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
15:22 | 28 септември 2015
Обновен: 04:19 | 2 май 2024

Хванаха нелегални чужденци и тримата им шофьори

Мъжете са открити в Сливница и Костинброд

По материала работи: Деян Михайлов
Хванаха нелегални чужденци и тримата им шофьори

Задачи на три автомобила и общо 17 чужди граждани без документи за самоличност са задържани на територията на Сливница и Костинброд, съобщиха от МВР.

Вчера около 21.35 часа в района на 26 км на главен път 1-8 при извършена проверка на три леки автомобила служители на сектор "Престъпления по пътищата" към ОДМВР- София установили в тях 11 мъже без документи за самоличност, представящи се за граждани на Афганистан.

Чужденците, както и водачите на трите автомобила са задържани в РУ- Сливница. Работата по пълното изясняване и документиране на случая продължава.

На 24 септември по обяд автопатрул на Районно управление - Костинброд установил в центъра на с. Безден двама чужди граждани без документи за самоличност. След допълнително проведени издирвателни действия полицейските служители задържали още трима, укриващи се в гориста местност край селото. В следобедните часове на 25 септември на ул. „Тодор Каблешков“ служители от криминална полиция в РУ- Сливница установили около 20-годишен чужденец без документи за самоличност, представящ се за гражданин на Афганистан.

След извършена първоначална идентификация и наложени принудителни административни мерки от служителите на група „Миграция“ шестимата, представящи се за афганистанци, са настанени в СДНЧ- Бусманци. По случаите са образувани преписки.

Коментари

Новини Варна