IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
21:21 | 18 октомври 2015
Обновен: 04:26 | 2 май 2024

Пиеш, удряш, бягаш, биеш и пак бягаш – история от Люлин

Ако сте виждали тази кола, позвънете на тел. 112!

По материала работи: Борис Проданов
Пиеш, удряш, бягаш, биеш и пак бягаш – история от Люлин

Виждали ли сте колата на снимката? Ако имате информация за нея или за момчето с цигарата на кадъра, моля звъннете на телефон 112!


Към това призовава Раян Мерджанов чрез профила си във Facebook. А причината е повече от възмутителна и вбесяваща.


На 17-ти, в петък, той заедно с приятелката си и още едно момиче пътували към работа. Движели се в лявата лента на бул. "Джавахарлал Неру" в посока на мола в Люлин. Изведнъж обаче от дясната лента изскача колата от снимката. Управлявана е от момчето с черната тениска и татуировка. В колата пътувал с още едно момче. И двамата били на видима възраст около 20-25 г.


Засичайки Мерджанов, младежът на снимката удря странично колата на Раян, като го избутва в насрещното. Осъзнал какво се е случило, момчето от снимката тръгва надолу по булеварда. Въпреки че Мерджанов му присветквал и свирил, Opel-ът не спрял. Преминал дори на червен светофар.


Гоненето спира до блок 701. Там и двамата шофьори слизат от автомобилите. Мерджанов попитал какво прави, какви са тези изпълнения, защо не спира, а трябва да го гони. Питал още дали ще пишат протокол или ще викат КАТ.


"Ти луд ли си, нищо ти няма ...леко е одраскана, к`во толкова, `аре бегай... да не те бием пред гаджето ти", отговорил му шофьорът нарушител. Последвали и обиди.


"Направих снимката и набрах 112, обясних ситуацията и адреса и в същото време приятелчето на шофьора започна да ме бута, докато говорех по телефона, шофьорчето бутнал моята приятелка и се олял целия с кафето и", пише Мерджанов.


Там започнали по-големите проблеми. Двамата започнали да бият Мерджанов. Той успял само да попита оператора на 112 дали са записали адреса. От там го уверили, че екип на полицията пътувам към тях. Двамата биячи се организирали - единият държал, другият биел. И двамата обаче миришели силно на алкохол.


Намесили се и няколко минувачи - мъж и три жени. Явно уплашени, биячите се качили на колата. В екшъна се включил и таксиметров шофьор, който се опитал с автомобила си да запуши пътя на Opel-а. Безрезултатно - колата се качила на тротоара и отпрашила в посока център.


След 7-8 минути пристигнала и патрулката, дошли и от КАТ. Взели показания, описали щетите.


Сега Раян Мерджанов търси тази кола и тези хора. Ние се присъединяваме към усилията му да открие нарушителите. Моля, разпространете историята!

 

dnes.bg

Коментари

Новини Варна