IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
16:05 | 28 декември 2015
Обновен: 01:26 | 27 април 2024

Петима пияни шофьори спипаха варненските полицаи по Коледа

Сред нарушителите е и жена

По материала работи: Златина Добрева
Петима пияни шофьори спипаха варненските полицаи по Коледа

Петима пияни шофьори заловиха варненските полицаи пре празничните дни. Всички те са управлявали МПС с концентрация над 1,2 промила алкохол в кръвта.


На 24 декември при проверка от служители на IV РУ в района на мeстността Боровец, е установено, че Г.К. на 48 г. от Варна, управлява л.а. “Пежо” с концентрация на алкохол в кръвта 3,19 промила.


На Стефановден при проверка от служители на сектор “Пътна полиция” на бул. ”Сливница” е установено, че М.Д. на 38 г. от Варна, управлява л.а. “Опел астра” с концентрация на алкохол в кръвта 2,06 промила.


Навръх Коледа при проверка на ул. ”Народни будители” в кв. ”Аспарухово”, е установено, че водачката М.Т. на 42 г. от Варна управлява л.а. “Ленд роувър” с концентрация на алкохол в кръвта 2,01 промила.


Същия ден, отново служители на IV РУ, на Аспарухов мост установяват, че М. И. на 41 г. от с. Гроздьово, неправоспособен, управлява л.а. “Опел Корса” с концентрация на алкохол в кръвта 1,78 промила.


На 26 декември при проверка в Бяла, е установено, че М.И. на 48 г. от Бяла, управлява мотопед “Хонда” с концентрация на алкохол в кръвта 1,21 промила.


По горепосочените случаи са образувани и се водят досъдебни производства, уточняват от варненската полиция.

 

Коментари

Новини Варна