IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
09:12 | 16 януари 2016
Обновен: 20:16 | 5 април 2024

Пребиха студент заради неплатен дълг

Инцидентът се случил в Благоевград

По материала работи: Златина Добрева
Пребиха студент заради неплатен дълг

Невърната сума пари предизвика агресията на трима биячи, които пребиха студент в Благоевград. Инцидентът, при който младежът не е пострадал сериозно, станал край градския парк в сряда към 23,20 часа, пише "Стандарт".

Алекс, който учи в Югозападния университет и работи в мебелна фирма, бил причакан от нападателите си. Студентът взел преди време пари назаем от свой приятел и обещал да ги върне до сряда на обяд.

В същия ден обаче променил уговорката. 22-годишният Алекс отишъл на уреченото място - междублоковото пространство зад сградата на областната администрация, където бил изненадан от трима добре познати за него биячи.

Те се нахвърлили върху него с юмруци и му сцепили веждата. Студентът е приет за преглед в Спешно-приемно отделение на МБАЛ - Благоевград.

Медиците установили, че е с хематом и рана на едната вежда. Момчето е освободено за домашно лечение. То е подало жалба в полицията.

Служителите на Първо полицейско управление разследват случая. По непотвърдена информация побоят е заради 30 лева.

Коментари

Новини Варна