IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:42 | 12 март 2016
Обновен: 12:13 | 14 май 2024

Хванаха крадла в магазин във Варна

Вижте още от криминалните прояви през изминалото денонощие

По материала работи: Юлиян Атанасов
Хванаха крадла в магазин във Варна

Сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, в ж.к. «Вл. Варненчик» във Варна е подаден вчера, съобщиха от пресцентъра на полицията. Неизвестно лице е извършило кражбата на хранителни продукти и дамски дрехи от стелажите на магазина. Незабавно, след касовата зона, е установена и задържана за срок до 24 часа извършителката – А.П. (45 г.) от Варна, неизвестна на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Продуктите, обект на кражбата, са иззети и възстановени. На жената е наложено административно наказание по чл. 218Б от НК.

 

Също вчера, 11 март, около 16:45 часа, в гр. Варна, на ул. «Калач», при извършване на полицейска проверка на С.В. (21 г.) от с. Телиш, общ. Червен бряг,  неизвестен на МВР, е установено, че мъжът държи в себе си 4 бр. кутии с цигари от марката «Fast», без акцизен бандерол. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Идентичен е и случаят от 10.03. т.г., около 17:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Ивайло», когато при извършване на полицейска проверка на С.Г. (37 г.) от Варна,  известен на МВР, е установено, че мъжът държи в себе си общо 28 бр. кутии с цигари от марките «Fast», «Marble» и «Trokadero», всички без акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Коментари

Новини Варна