IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:33 | 5 август 2016
Обновен: 20:33 | 10 май 2024

Глобиха с 450 лв. турист за дребно хулиганство

Ударил друг почиващ, който веднага се оплакал на охранителите на комплекса

По материала работи: Пламен Янков
Глобиха с 450 лв. турист за дребно хулиганство

Инцидентът е възникнал привечер вчера край плажа на един от хотелите в Златни пясъци. 34-годишният В. С. – организиран турист от Великобритания, от словашки произход, след последователна употреба на бира, ракия, уиски и други алкохолни напитки, започнал да буйства и ударил друг турист, който веднага се оплакал на охранителите на комплекса.

 

Двама от служителите помолили госта да не смущава заниманията на останалите почиващи и го посъветвали да отиде да си почине. 34-годишният мъж започнал отново да се държи агресивно като ръкомахал, блъскал и се съпротивлявал на опитите да бъде отдалечен, като с действията си успял да бутне един от охранителите в басейна. Впоследствие туристът продължил да се съпротивлява и при пристигането на полиция.

 

В съдебна зала нарушителят заяви, че изобщо няма спомен за събитията от вечерта и изяви желание веднага да заплати наложената му глоба, съобщиха от пресслужбата на съда.

Коментари

Новини Варна