IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:39 | 16 август 2016
Обновен: 06:46 | 2 май 2024

Само за ден: Полицията залови петима с наркотици във Варна

Сред тях е и непълнолетно момче

По материала работи: Пламен Янков
Само за ден: Полицията залови петима с наркотици във Варна

За ден варненските служители на МВР заловиха пет човека с наркотици. Събота, при проверка на към 13:00 часа на ул. "Девня" във Варна Д. М. на 25 години е установено, че жената държи в себе си пакетче с марихуана. Касае за марихуана с тегло от 1,67 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите докладвани в Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.

 

 

По - късно през деня, около 17:00 часа, на ул. "Барутен погреб", при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от Варна, е установено, че същото държи в себе си саморъчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че става въпрос за марихуана с тегло от 0,37 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

 

По същото време, на ул. "Райко Жинзифов", при извършване на полицейска проверка на Д.Ж. (19 г.) от Варна, е установено, че държи в себе си найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 1,12 гр.  По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Вечерта, около 23:00 часа, в ж.к. "Вл. Варненчик", при извършване на полицейска проверка на Л.А. "Дачия" с водач Н.Н. (27 г.) от Варна, и пътници: К.Д. (27 г.) и С.Г. (28 г.), е установено, че К.Д. държи в себе си марихуана с тегло от 0,82 гр. В С.Г. са намерени и иззети две пакетчета с амфетамин с общо тегло от 0,17 гр. По случаите има образувани преписки. Мъжете са задържани за срок до 24 часа, съобщиха от полицията.

 

Четете още Малката Обама пуши марихуана

Коментари

Новини Варна