IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
14:19 | 22 август 2016
Обновен: 13:26 | 7 май 2024

Спипаха 45-годишен с 2,84 промила алкохол

Заловени са още трима пияни зад волана

По материала работи: Пламен Янков
Спипаха 45-годишен с 2,84 промила алкохол

Вчера, около 23:30 часа, в с. Венелин, общ. Долни Чифлик, при извършване на полицейска проверка на Л.А. "Нисан" с водач А.С. на 45 г., местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 2,84 промила в издишания въздух. 

 

По-рано, около 22:15 часа, в гр. Долни Чифлик, на ул. "Камчия", при извършване на полицейска проверка на Л.А. "Форд" с водач В.П. на 63 г. от гр. Долни Чифлик, неизвестен на МВР, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,81 промила в издишания въздух. 

 

Петък, около 02:20 часа, в гр. Варна, в к.к. Златни пясъци, при извършване на полицейска проверка на Л.А. "БМВ" с водач Ю.К. на 28 г., местен жител, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,32 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите докладвани в Районна прокуратура – Варна.

 

Същия ден, около 03:20 часа, в гр. Варна, в ж.к. "Виница", при извършване на полицейска проверка на Л.А. "Пежо" с водач И.Б. на 41 г., местен жител, е установено, че същият управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 2,36 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите докладвани в Районна прокуратура – Варна.

 

Мъжете са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства, материалите докладвани в Районна прокуратура – Варна, съобщиха от полицията.

 

Коментари

Новини Варна