IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
16:39 | 26 август 2016
Обновен: 06:52 | 2 май 2024

Опасен рецидивист влиза “на топло” за 1 година и два месеца

Откраднал е уиски и кафе от магазин, но с бързите действия на охранителите той е задържан

По материала работи: Пламен Янков
Опасен рецидивист влиза “на топло” за 1 година и два месеца

След споразумение с Районната прокуратура във Варна, одобрено днес, 26 август 2016 г., от състав на Варненския районен съд, 37-годишният Веселин Папазов от Варна ще изтърпи наказание от 1 година и два месеца лишаване от свобода при първоначално строг режим.

 

37-годишният мъж беше изправен пред съда с обвинение за извършена кражба при условията на опасен рецидив по незабавно производство, след като на 24 август 2016 г. охраната на магазин на бул. „Владислав“ го засякла да краде. Папазов успял да открадне бутилка уиски и кафе, но с бързите действия на охранителите той е задържан и предаден на полицейските служители, повикани на мястото на произшествието, съобщиха от пресслужбата на прокуратурата.

 

В съдебната зала подсъдимият се отказа делото срещу него да се разглежда по общия ред и поиска да сключи споразумение с Районната прокуратура във Варна, което съдът одобри.

 

Папазов е с осъждан многократно. Последната си присъда е изтърпял на 28 август 2015 г. Споразумението е окончателно  и влезе в сила веднага.

 

Четете още Русенският съд не одобри споразумение за 2 години затвор за Виктор Епщайн

Коментари

Новини Варна