IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:56 | 29 август 2016
Обновен: 06:53 | 2 май 2024

Поредна тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас

Ударили са се два леки автомобила

По материала работи: Пламен Янков
Поредна тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас

Вчера, около 14:15 часа, на пътя от гр. Варна за гр. Бургас, 70-годишният водач на Л.А. "Опел" Ю.Д., израелски гражданин, продължително пребиваващ в Р. България, поради движение с несъобразена скорост при десен завой, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска Л.А. "Хонда", който се движи там.

 

Вследствие на инцидента водачът на първия автомобил получава фрактура на пет ребра и разкъсан бъбрек, като е опериран и настанен за лечение в МБАЛ "Св. Анна", с опасност за живота. Четирима души, румънски граждани, от втория автомобил също са пострадали: мъж на 46 г. (водач) е получил фрактура на лявата ключица; жена на 45 г. е получила контузии на главата, лявото рамо и гърба; момче на 20 г. е получило контузия в лумбалната област, а непълнолетно момиче е настанено за лечение в МБАЛ "Св. Анна" с фрактура на дясното бедро. Няма опасност за живота на четиримата. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

 

Четете още Трима пострадаха при катастрофа край Аврен

Коментари

Новини Варна