IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
13:12 | 8 март 2020
Обновен: 21:22 | 23 април 2024

Селена преодоляла Джъстин Бийбър

Двамата имаха 7-годишна връзка

По материала работи: Пламен Янков
Селена преодоляла Джъстин Бийбър

Селена Гомес била много облекчена, че най-накрая продължава напред след връзката с Джъстин Бийбър и е затворила тази страница от живота си.
 

Двамата имаха 7-годишна връзка, но през това време се разделяха и събираха няколко пъти. От септември 2018 г. певецът е женен за моделката Хейли Болдуин. Скоро Гомес призна, че е била жертва на емоционално насилие във връзката с Бийбър.


Но сега източници на "Us Weekly" съобщават, че с издаването на новия си албум, певицата най-накрая успяла да преодолее травмата и да затвори тази страница от живота си.


"На нея много ѝ хареса това, че имаше възможността да каже истината чрез собственото си изкуство и по нейния си начин. Отне много дисциплина, покорство и сила, за да може Селена отново да бъде в добро здравословно състояние - ментално и емоционално", казват източници на изданието.


В последните месеци се говореше, че звездата има връзка с певеца Найъл Хоран, но нейни близки казват, че това са само слухове, пише Teenproblem.net.


"Точно сега тя се фокусира над здравето си, над музиката си и не търси връзка активно", посочват източници.


Четете още: Кралицата към принц Хари: Винаги си добре дошъл тук

Коментари

Новини Варна