IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
09:49 | 2 януари 2021
Обновен: 21:25 | 25 април 2024

Принцесата на Монако шашна света (СНИМКИ)

Половинката на принц Алберт изуми с прическа

По материала работи: Слав Велев
Принцесата на Монако шашна света (СНИМКИ)

Снимки ЕПА, Стандарт

 

Съпругата на принц Алберт от Монако - Шарлийн, изуми богатите и консервативни жители на Монако с пънкарска прическа. Новият й имидж веднага предизвика слухове за сериозна криза в деветгодишния им брак, пише Дейли мейл, предаде "Стандарт". Тя е бивш олимпийски шампион по плуване.

На раздаването на коледни подаръци Шарлийн се появи с маска срещу Covid, а очите й изглеждат тъжни и уморени.

След няколко седмици сензационно съдебно дело ще разкрие точно за какво се бунтува 42-годишната принцеса и защо, според източници в Монако, тя е изправена пред „най-голямата криза“ в живота си .

Бразилка, която живее в Италия, обвини принц Албер, че е баща на детето й. Тя казва, че са се срещнали в нощен клуб в Рио де Жанейро през 2004 г. и са имали гореща афера преди да забременее.

Документите, публикувани във вестник, показват, че дъщеря й, 15-годишна бразилска ученичка, е изпратила ръкописна бележка на португалски на Алберт в двореца на 24 септември 2020 г.

Откъс гласи: „Когато бях на пет или шест, непрекъснато разпитвах майка си къде си и защо не беше с нас, защото имам приятели, с които винаги има и двамата родители. Но така и не получих отговор от ти. Не разбирам защо съм израснала без баща и сега, след като те намерих, не искаш да ме виждаш".

Мултимилиардерът принц обаче отрича да е бащата и казва, че е изнудван.

Твърди се, че аферата е започнала, след като за първи път се е запознал със съпругата си Шарлийн, но преди да започнат да излизат сериозно.

Това ще бъде трети съдебен иск срещу Алберт заради бащинството - в два предишни случая са спечелили майките и са получили огромни финансови обезщетения.

Делото по третия случай започва през февруари. Предполага се, че романсът е започнал през септември 2004 г., когато Албърт бил на пътуване до САЩ, но минал през Рио, за да се "наслади на социалния живот", според италианските правни документи.

След това се твърди, че е пътувал до Ню Йорк, за да се види с новата си любима, преди да я покани в Европа.

Документите описват как при първото си пътуване любовницата е загубила паспорта си в Лисабон, където се е запознала с Алберт, а консулството на Монако в португалската столица й е помогнало да се справи със ситуацията.

След Лисабон двойката пристига в Милано, където получава виза за Русия, но не я използва веднага. Вместо това те се връщат в Монако и Албер резервира апартамент в Riviera Marriott в Cap-d'Ail, точно до Монако.

По-късно двойката излита от Ница за Москва, където Алберт запознава жената с президента Владимир Путин. Пътуването продължава две седмици, а след като жената се връща в Рио, научила, че е бременна. Това се случва през ноември 2004 г., твърди тя.

Чрез своя адвокат ищцата заявява: „Аз не съм изнудвач. Никога не съм искала пари от принц Алберт. Всичко, което искам, е ДНК тест, така че дъщеря ми най-накрая да разбере кой е баща й". .

Това ли е подтикнало принцеса Шарлийн да се обръсне от косата си? Някои смятат, че съдебните действия й причиняват силен стрес.

Източник каза: „Шарлийн не иска да вярва, че твърденията са верни, но справянето с тях е кошмар - това е най-лошата й криза, откакто се омъжи за Алберт“.

Двамата се срещат за първи път на състезанието по плуване Mare Nostrum (Нашето море) в Монте Карло през 2000 г. Принцът, който имаше репутацията на търсен ерген след романи с Клаудия Шифър и Брук Шийлдс, беше поразен от Шарлийн.

В интервю през 2013 г. тя каза, че те са прекарали цялата си първа среща в „разговори и смях“, обвързани от взаимна любов към спорта и че тя намира ухажването му за „невероятно ласкателно“.

В крайна сметка Шарлийн се премества от Южна Африка в малък апартамент в Монако. Не може да говори френски и често се чувства самотна.

Родена Шарлийн Уитсток, в Булавайо, Зимбабве, тя е дъщеря на продавач на копирни машини и учителка по плуване.

През юни 2010 г. Алберт, 20 години по-възрастен от Шарлийн, й предложи брак с диамант Repossi. Сравненията с майка му, принцеса Грейс, бяха неизбежни. И двете бяха красиви блондинки от Новия свят, присъединили се към Къщата на Грималди.

Но имаше слухове за търкания почти от самото начало.

През лятото на 2011 г., когато няколко дни преди кралската сватба на Алберт, френският вестник Le Journal du Dimanche публикува необосновани твърдения, че Шарлин е направила три опита да избяга.

Шарлийн обаче заяви, че това са „категорични лъжи“.

В интервю за южноафриканското списание Huisgenoot преди година тя каза: „Имам шанса да водя живота, който водя, но ми липсва семейството и приятелите ми в Южна Африка". Тя също така казва, че гледането на шестгодишните близнаци Жак и Габриела е уморително.

Двамата бяха разделени, когато принцът даде положителен тест за Ковид и се възстанови в Двореца.

Коментари

Новини Варна