IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
12:30 | 21 август 2021
Обновен: 21:09 | 28 март 2024

Остават броени дни до най–бляскавото модно събитие на Варна

Фестивал на Модата и Красотата 2021

По материала работи: Слав Велев
Остават броени дни до най–бляскавото модно събитие на Варна

За четиринадесети пореден път морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България - Фестивал на Модата и Красотата 2021, организиран и продуциран от модна агенция ВИП Фешън Груп.

На 25-ти август от 20.30ч. Морското Казино във Варна ще се преобрази в бляскав моден подиум, а на събитието с водещ Симеон Лютаков, ще присъстват стотици гости от България и чужбина.

Модният спектакъл ще открие полулярната дизайнерка Албена Александрова – Рошавата Гарга, която тази година отбелязва 30 години на модната сцена. Ценителите на модата и красотата ще се насладят и на бутикови официални и булчински рокли на дизайнерките Мирена Чакърова- miravision, Радостина Илиева – Алегра и Гергана Апостолова - Kiara Fashion.

В програмата на вечерта ще бъдат представени и колекции екстравагантни обувки с марка Sara Pen, бельо и бански костюми от Авангард, дизайнерски колекции на Boutique Whims, Nikola Gioka и Стефани Каменова, а популярният италиански моден бранд – Inside Us, ще представи есенната си колекция от авангардна мъжка и дамска мода.

Красивите модели на агенция ВИП ФЕШЪН ГРУП ще дефилират и с бижута от скъпоценни камъни и диаманти на марката Antiques & Gold, а за доброто настроение на гостите ще се погрижи талантливата млада изпълнителка Кристалена Стоянова.

Тази година организаторите на Фестивала на Модата и Красотата дават възможност за изява на модния подиум на ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна и студентите от катедра “Мода и дизайн” към Варненския свободен университет. Те ще представят свои авторски колекции за първи път на голяма сцена, с което ще получат уникален шанс да направят своите първи стъпки в света на модата.

Стайлингът на моделите е поверен на топ коафьорите от Ателие Кина Кудева и екипа на гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на събитието са Боби Решовски, Веселин Тончев, Живко Манев и Пламен Колев.


 

 

Коментари

Новини Варна