IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
16:15 | 13 август 2021
Обновен: 21:25 | 28 март 2024

Вижте кои красавици спорят за титлата "Мис Варна 2021" (ГАЛЕРИЯ)

Започна подготовката на претендентките за конкурса

По материала работи: Слав Велев
Вижте кои красавици спорят за титлата "Мис Варна 2021" (ГАЛЕРИЯ)

Подготовката за конкурса Мис Варна 2021 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 26 август в лятната градина на комплекс Морско казино.

20– те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

И тази година красавиците са подложени на ежедневни изтощителни репетиции и фитнес тренировки, водени от професионални инструктори. А за свежото им излъчване се грижи екип от специалисти на естетичен и лазерен и козметичен център.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Delta Planet Mall, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и си правиха селфи с тях.

Фотообективите на Боби Решовски и Живко Манев, запечатаха незабравими кадри от всички фотосесии.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

От 14 август стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2021 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка.

 

Коментари

Новини Варна