IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
10:30 | 3 декември 2021
Обновен: 01:30 | 29 април 2024

Сайтове, автоборси... Оглеждате коли – десетте най-надеждни на възраст до 20 г.

И тук преобладават японските автомобили, но има и изненади

По материала работи: Слав Велев
Сайтове, автоборси... Оглеждате коли – десетте най-надеждни на възраст до 20 г.

Автомобилните експерти съставиха нов рейтинг на най-надеждните употребявани автомобили. Проучването е направено от независимата организация Consumer Reports и маркетинговата агенция J.D. Power, които провеждат анкетират хиляди собственици на автомобили. Сега те ни посочват десетте автомобила, които се характеризират с най-дълъг пробег, пише AutoMedia.

Ето и кои са те.

Десетте най-надеждни автомобили на възраст между 10 и 20 години вижте ТУК

Subaru Forester
Фактът, че повече от 15% от собствениците на Forester не искат да сменят колата си дори след повече от 10 години експлоатация, показва не само, че марката има лоялна аудитория, но и говори за надеждността на този конкретен модел. Forester-ите от различни години винаги са сред първите в рейтингите за надеждност. Кросоувърът обикновено не се използва от "улични състезатели", а стандартните версии с атмосферни двигатели и обикновен четиристепенен "автомат" се считат за неразрушими. Всичко това важи както за машини от второ поколение (SG), така и за трето (SH).

Коментари

Новини Варна