IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
11:30 | 28 декември 2021
Обновен: 19:40 | 20 май 2024

Френска, италианска и японска. Три красиви... коли. Не ги купувайте!

Не се славят с особена надеждност

По материала работи: Слав Велев
Френска, италианска и японска. Три красиви... коли. Не ги купувайте!

Неведнъж сме ви разказвали за различни автомобили, които не са препоръчителни за покупка, особено ако са от графата "употребявани". Сега ще ви представим още три такива коли - френска, италианска и японска, които не се славят с особена надеждност и, колкото и да са хубави на външен вид, не е препоръчително да се купуват, пише AutoMedia.

Ако все пак сте се спрели на някоя от тях, то основната проверка преди покупката е силно препоръчителна. Ето и кои са тези коли, а ако имате лични впечатления от друг модел, който създава неприятности, то не се колебайте да споделите мнението си в коментарите по-долу.

Renault Megane 2

След десетина години експлоатация, може да се окаже, че определен екземпляр може да струва почти два пъти повече от покупната цена - и всичко това заради скъпи ремонти. Да, каросерията е поцинкована, но не цялата, а там където не е гние много бързо. Втората неприятна изненада се крие в електрониката: тя може да изключи светлините по време на движение през нощта.

Вижте кои са останалите автомобили ТУК

Коментари

Новини Варна