IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
13:15 | 28 януари 2022
Обновен: 22:48 | 14 май 2024

Не работа, а мечта! Търси се майстор на дрифта със заплата от $150 000

Американската компания обяви конкурс за вакантната позиция (ВИДЕО)

По материала работи: Слав Велев
Не работа, а мечта! Търси се майстор на дрифта със заплата от $150 000

Снимка и видео: Dodge/YouTube

Компанията Dodge обяви конкурс за вакантна позиция „Главен производител на понички“. Както се досещате, не става дума за човек, който ще произвежда лакомства, а за такъв, който ще оставя следи изгоряла гума на пътя, предаде AutoMedia.

Американците търсят майстор на дрифта, като му предлагат годишна заплата от 150 000 долара. В конкурса може да участва всеки желаещ, а заявки се приемат до края на февруари. От Dodge посочват, че потенциалният кандидат трябва да бъде не само майстор зад волана, но и харизматична личност, тъй като ще бъде и посланик на марката.

Задълженията на избрания ще включват участие в състезания, пресконференции и презентации. Заявленията се приемат на сайта на марката под формата на кратки видеоклипове, в който кандидатът трябва да демонстрира както способностите си да дрифтира, така и креативност.

Специално журито ще прегледа всички заявки и ще избере 10 души, които ще се състезават в необичайно риалити-шоу. Победителят ще може да кара топ-моделите на Dodge цяла година и да получава прилични пари за това.

Коментари

Новини Варна