IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
13:30 | 7 април 2022
Обновен: 19:36 | 25 март 2024

Голф-ър на пътя е присъда! Нямаш търпение, отиваш за скрап (ВИДЕО)

Вижте какво се случва, когато нямаш реална преценка за възможностите си

По материала работи: Слав Велев
Голф-ър на пътя е присъда! Нямаш търпение, отиваш за скрап (ВИДЕО)

Кадър и видео: Reddit

Нетърпелив шофьор на VW Golf GTI откри по трудния начин какво може да се обърка, ако влезете в завой с твърде голяма скорост. Този клип се обикаля в Reddit, като доказва колко е опасно човек да не може да прецени както своите възможности, така и тези на автомобила.

Сребристият Golf GTI се движи със скорост от около 85 км/ч, като настига колата, в която е разположена камерата. Нейният шофьор бързо намира подходящ момент, за да се отдръпне встрани и да пропусне хечбека, който продължава да ускорява. При скорост от над 100 км/ч Golf-ът влиза в завой, където губи сцепление и се удря в бетонната преграда между платната, пише AutoMedia.

Интересното е, че Volkswagen-ът не влиза в завоя така, както се очаква от автомобил с предно предаване, а губи контрол върху задната част. Именно тя поема неизбежния в случая сблъсък със стената. Ясно се виждат пораженията върху бронята и задната врата, като най-вероятно сериозно са пострадали и някои механични компоненти на автомобила.

ВИДЕО гледайте ТУК

Коментари

Новини Варна