IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
11:45 | 5 май 2022
Обновен: 05:04 | 19 април 2024

Смяна на масло пред блока, а? Кола аха да смаже шофьора ВИДЕО

Много собственици на автомобили обичат да бърникат по колите си

По материала работи: Слав Велев
Смяна на масло пред блока, а? Кола аха да смаже шофьора ВИДЕО

Снимка и видео: YouTube

Много собственици на автомобили обичат да бърникат по колите си, но не всеки знае и спазва основните принципи за безопасност. Например, важно е да блокирате надеждно колелата, така че колата да не потегли по време на ремонт.

Именно подобен инцидент се появи в YouTube-канала ViralHog. В него собственик на Chevrolet Silverado решава да смени маслото на пикапа, който е паркиран на алеята пред дома му. Първоначално всичко върви по план, но след малко чува леко щракване и колата потегля на заден ход към улицата, пише AutoMedia.

В този момент собственикът лежи под автомобила, като той явно реагира бързо и успява да заеме позиция на тялото, при която да не бъде премазан. Мъжът се затичва след колата си и успява да я хване и да я върне обратно. За късмет, в този момент по улицата не преминават други превозни средства.

Случаят се разминава без наранявания за собственик и без щети по колата, но е ярко доказателство за това, че преди началото на каквито и да е ремонти или други дейности, превозното средство трябва да бъде добре застопорено. Това става, например, с поставяне на блокчета пред колелата, които биха предотвратили потеглянето.

Коментари

Новини Варна