IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
09:00 | 26 май 2022
Обновен: 21:43 | 27 април 2024

Перфектният тоалет за вечерно парти

По материала работи: Ставри Таргов
Перфектният тоалет за вечерно парти

Без значение дали ви очаква парти в клуб, на терасата, в градината, или на плажа, колекцията от рокли от различен тип следва да бъде незаобиколим фактор във вашия гардероб.

За да бъдете в крак с тенденциите, следвайте съвета на известните дизайнери от големите модни къщи - не пропускайте роклите във флуоресцентни нюанси на розовото, жълтото, зеленото, синьото или оранжевото. Ако обичате рокли с волани, припокриващите се представляват идеален избор, предлагайки достатъчно обем и елегантен стил.

Също така, този сезон не бива да пропускате плетени рокли, които много елегантно напомнят онези, които баба ви някога е правила. Не забравяйте и моделите на точки в различни размери. Ако ви очаква специално събитие, винаги ще бъдете лесно забелязани с класическата черна рокля, но ако искате наистина да изпъкнете, заложете на такава, декорирана с множество пера.

Щампите също не са забравени. Тези, които ни карат да се връщаме към 60-те и 70-те години, са изключително търсени и това означава, че трябва да бъдете вдъхновени от принтовете в интериора (да, точно така) от онова време.

Веднъж открили перфектната рокля, следващата стъпка е да изберете внимателно с какви обувки да я комбинирате. За повече вдъхновение ви съветваме да изберете дамски сандали от Fashion days.

През сезон пролет-лято 2022 бихте могли да заложите на сандали с тясна платформа, които връщат част от блясъка на 70-те и ни осигуряват няколко допълнителни сантиметра, за да получим желаната височина. Сандалите с панделки могат да бъдат умен избор, а в допълнение на това, те предлагат макси женственост. Същото важи за моделите с флорални акценти, в неонови нюанси или тънки пастелни тонове.

Мечтаете ли вече за слънчевите плажове и вкусните коктейли? Моделите джапанки с квадратни токове са идеалното творение за ваканционните дни.

Тези пък с асиметрични презрамки също са част от тенденциите в момента, както в наситени, така и в по-меки нюанси. Прости, но изключително шик, са тези с две успоредни презрамки, които, ако си спомняте, бяха силно присъстващи в модата от 90-те.

За да не се провалите в избора на визия, не забравяйте едно просто правило: изберете това, което искате да подчертаете - роклята или обувките. Ако например имате много цветна рокля или такава с дръзки детайли, сандалите трябва да са в изчистени тонове. И обратното, ако имате флорален принт, роклята трябва да е в изчистени цветове.

И не на последно място, можете да завършите визията си с цветни аксесоари, големи метални верижки, но и с обеци или колиета с перли, различни по размер. Готино е и да носите единична обеца или кръгли обеци, големи по размер.

Едно е сигурно: не е лоша идея да следвате тенденциите, но още по-важно е да създавате асоциациите, които истински представляват вас самите, за да се чувствате добре на всяко парти.

Новини Варна