IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
17:00 | 21 септември 2022
Обновен: 20:03 | 25 април 2024

Някои шофьори просто не могат да завиват надясно. Творят безумия! ВИДЕО

Вижте какво става, когато не си знаеш възможностите

По материала работи: Слав Велев
Някои шофьори просто не могат да завиват надясно. Творят безумия! ВИДЕО

Завиването надясно на кръстовище е една от най-лесните маневри, с които всички автоинструктори започват курса за обучение. За шофьора на този във Ford, заснет във видеото, обаче задачата се оказва прекалено трудно.


Като оправдание за случилото се трябва да отбележим, че колата все пак е мощен Ford Mustang. Само преди дни беше представено новото поколение на модела, който продължава да бъде обичан заради впечатляващото си представяне на пътя. Всички собственици на такава кола обичат високите скорости, но някои от тях са безразсъдни и натискат газта твърде силно, пише AutoMedia.

В случая шофьорът е точно такъв, като действията му се виждан съвсем ясно. Тъмносивият Mustang завива надясно на кръстовище точно пред колата с видеорегистратора. Опитвайки се да премине по-бързо, водачът натиска прекалено силно педала на газта и колелата на мощния muscle-car веднага превъртат.

 


За опитен шофьор овладяването на ситуацията не би трябвало да е проблем, но този явно не е такъв. Човекът зад волана не успява да реагира на поднасянето и се е блъска в мантинелата край пътя. А колата му получава сериозни повреди по окачването и каросерията.

Коментари

Новини Варна