IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
14:30 | 25 септември 2022
Обновен: 21:32 | 25 април 2024

Кои са най-подходящите коли за млади шофьори

В списъка попадат малки автомобили с богато оборудване

По материала работи: Слав Велев
Кои са най-подходящите коли за млади шофьори

Volkswagen Up

След като издържите шофьорския си изпит, следващото препятствие между вас и едно изцяло ново ниво на свобода е намирането на автомобил, която можете да си позволите. Разбира се, в един идеален свят вие също искате такъв, който е безопасен и добре оборудван, като едновременно с това е практичен. Изборът от модели на пазара е доста голям и затова експертите от Auto Express съставиха списък от 10 модела, пише AutoMedia.

Всички тези коли са с малки размери, което ги прави лесни за управление. В същото време те предлагат достатъчно лукс и удобства, а освен това са и на сравнително ниска цена. Тези автомобили ще помогнат на всеки нов шофьор да натрупа увереност зад волана, преди да се насочи към по-голямо и по-мощно превозно средство.

Volkswagen Up

Този модел си остава един от най-добрите избори за шофьор-новак. Ключът към неговата привлекателност е достъпната му цена, което означава и по-евтина застраховка (изключение прави версия GT). Единственият двигател, предлаган в стандартните бензинови модели, е 1,0-литров трицилиндров, който произвежда 64 к.с. Има и електрически вариант с 260 км пробег. В оборудването на автомобила влизат електронен контрол на стабилността, множество въздушни възглавници и многофункционална предна камера. Качеството на интериора също се противопоставя на бюджетната цена, като чисто новите модели идват с климатик и DAB радио с Bluetooth връзка.

Вижте останалите 9 най-добри автомобила за нови шофьори в ГАЛЕРИЯТА

Коментари

Новини Варна