IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
15:00 | 18 февруари 2024
Обновен: 04:39 | 27 юли 2024

Мбапе има впечатляваща колекция коли, но няма книжка (СНИМКИ)

Вижте автомобилите в гаража френската футболна звезда

По материала работи: Слав Велев
Мбапе има впечатляваща колекция коли, но няма книжка (СНИМКИ)

Вече изглежда сигурно, че Килиан Мбапе ще напусне "Пари Сен Жермен" в края на този сезон и ще премине в друг шампионат - най-вероятно в "Реал" (Мадрид). Но докато кариерата на удивителния френски нападател напредва, той не е направил дори и крачка напред в едно друго отношение: сдобиването с шофьорска книжка, пише AutoMedia.  
     
Както сме ви разказвали и преди, 24-годишният френски национал има впечатляваща колекция от луксозни автомобили - но никога няма да го видите зад волана им. Причината е съвсем тривиална: най-перспективният футболист в света... не умее да шофира.

Наскоро Мбапе обясни причаната в интервю за Bleacher Report. От съвсем малък имах една основна цел - да успея като футболист, разказа той. "Това е един от недостатъците на това да успееш млад - не ти остава време за неща като шофьорски курсове", добави нападателят. Той разкри, че първоначално е планирал да изкара книжка, след като премине пикът на кариерата му, но сега изобщо не е сигурен, че има нужда от нея.

"Смисълът на автомобила е да ти даде свобода и самостоятелност, но аз ги имам, откакто ми се полага шофьор". Килиан има служебен шофьор и телохранител в Париж, а агентът му призна, че това е непоклатимо изискване и при евентуални преговори с други клубове.

Вижте колите на Килиан Мбапе в ГАЛЕРИЯТА

Коментари

Новини Варна