IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
09:26 | 24 август 2015
Обновен: 19:40 | 31 март 2025

Свински ребърца с марината

Апетитно мезе за бира и вино, есента наближава

По материала работи: Деян Михайлов
Свински ребърца с марината

Продукти:

4-6 свински ребра
чушка
чесън

Приготвяне:
Свинските ребра се запичат в сос барбекю около час, като се задушават във фолио.

След това се добавя гарнитура – печена чушка, маринована в оцет, магданоз, чесън, зехтин.

Марината сос: кетчуп, сос барбекю, мед, горчица.

Коментари

Новини Варна