IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
08:33 | 6 ноември 2015
Обновен: 17:39 | 6 май 2024

Какво е да излизаш с "мамина съм и татина"?

Какво трябва да знаете за връзката с такава жена?

По материала работи: Юлиян Атанасов
Какво е да излизаш с "мамина съм и татина"?

Жените по природа са сложни същества, ала с течението на времето, животът ги прави още по-неразгадаеми за силния пол.По тази причина има куп материали и „наръчници“ за това, как да се държите и да задържите до себе си различни типажи от дамите.Този път ще си поговорим за представителките на нежния пол, които са единствено дете на мама и тате и това определя доста значителна част от поведението и възприятието им за света и връзките.

 

Ето и какво да знаете, ако излизате с единствено дете:

1. Те обичат пространството и пазят личното си такова ревностно. Логично е! След като са расли без братя и сестри, тези жени са свикнали никой да не им се бърка и да имат време да остават насаме със себе си.

 

2. Не са особено тактични. Все пак мама и тате цял живот се съобразяват само с тях и затова са свикнали да си казват всичко в прав текст, очаквайки да стане тяхното.

 

3. Не разбират много добре близостта между братя и сестри. Та те не са имали възможност да изпитат това чувство от първа ръка.

 

4. И все пак може да осиновят вашите. В крайна сметка родителите им не са им осигурили братче или сестриче и те виждат във вашите шанс да поправят тази „несправедливост“.

 

5. Вероятно ще искат само едно дете. Все пак този модел работи, те самите са живо доказателство за това.

 

6. Самодостатъчни са си. Могат да се забавляват и сами.

 

7. Имат проблем със споделянето. Или с други думи – често се проявяват като големи егоисти. Сърдете се на родителите им, които са им угаждали във всичко и сега те вярват, че до края на живота им нещата ще стават така, както те ги искат.

 

8. Обичат да са в центъра на вниманието. За тях е важно всички погледи да бъдат вперени в тяхната особа и светът да се върти около тях. Ако не ги обсипвате с постоянно внимание, връзката ви е обречена. Успех!

 

9. Много са близки с родителите си...понякога дори зависими! На практика това са най-близките им кръвни роднини и силната им връзка е повече от разбираема. Тъй като обаче цял живот са глезени от мама и тате, често стават силно зависими и неособено самостоятелни.

Коментари

Новини Варна