IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
17:40 | 20 декември 2015
Обновен: 13:24 | 21 април 2024

Секси техники за разпалване на искрата в леглото

Какво да направим, за да възобновим сексуалното си желание?

По материала работи: Юлиян Атанасов
Секси техники за разпалване на искрата в леглото

Сексът невинаги е страхотен. Най-лошото е, когато е бил такъв и постепенно започва да става посредствен. Желанието се губи. Познавате всеки ход на партньора си, той познава вашите хитрини.Добрата новина е, че всичко може да се оправи! Стига да има желание и любов, сексът се „лекува“. Само трябва да знаете как.Ето какво можете да направите, за да подобрите сексуалния си живот и да го направите отново страхотен!

 

Правете спалнята специално място

Недейте да правите всичко в спалнята. Разхвърляните дрехи, остатъците от храна, играчките на децата – всичко това съсипва интимната енергия и пречи на желанието за секс.Спалнята е предназначена за спане и интимност. Постарайте се да не я задръствате с излишна емоционална и физическа натовареност. Така ще подобрите и сексуалното си настроение. Дори да не ви се вярва, това има значение.

 

Малко табу няма да навреди

Много хора си мислят, че разкрепостеността помага в секса. Изобщо не е задължително това да важи за всички хора. Опитайте да сте малко табу в сексуалната тема. Много експерти споделят мнението, че малко свенливост не вреди, дори напротив – разпалва още повече страстта, защото повдига въпроса за забранения плод.

 

От друга страна, обръщането към по-агресивни и свръхвъзбуждащи методи като гледането на порно с партньора също биха могли да помогнат за разпалване на сексуалния живот. Изборът зависи от типа двойка и разбирането за допустимо и недопустимо.

 

Дишайте, правете упражненията на Кегел и след това повтаряйте

Упражненията са много важни за сексуалното изживяване. Добре поддържаната мускулатура спомага за по-качественото и пълноценно задоволяване при секс, категорични са специалистите.Изследванията показват, че жените усещат оргазма си с 30 секунди по-дълго, ако редовно правят упражненията на Кегел. Дишането е също много важно, защото релаксира и фокусира.

 

Направете си секс диета

Както с всяко забранено нещо, така и със секса, малко диета ще ви се отрази добре. Колкото по-забранен е един плод, толкова по-примамлив става той. Обещайте си с партньора си, че няма да се поддавате на изкушението и няма да правите секс за определено време. Ще видите как нито вие, нито той ще удържите обещанието си.

 

Качеството е по-важно

Стереотипите в обществото често налагат комплекси, че не правим достатъчно секс. Истината е, че няма количествена мярка за достатъчно секс. Спрете да се влияете от чуждите преживявания и да омаловажавате вашите собствени!Секс се прави тогава, когато човек има желание, а не защото трябва да се прави през ден!

 

Направете си секси списък

Всеки има неща, за които мечтае, но които до момента не е имал възможността да опита в секса. Направете си такъв списък с партньора. Предизвикайте се всеки да изпълни желанията на половинката си. Ще видите как тази приятна игра ще върне искрата под чаршафите ви.

 

Мислете за секса като за екстаз, а не като за скука

Когато вече ви е писнало от секса с един и същи партньор често подхождате с предварителна негативна нагласа. Опитайте нещо различно – променете нагласата си и мислете за предстоящото като за екстаз, желание и върховно усещане. Ще започнете да се чувствате и по-удовлетворени!

 

Отърсете се от емоционалния товар

Ако има нещо, което ви мъчи в отношенията с партньора ви, вероятно то е и нещото, което ви пречи да се отпуснете в леглото. Затова се отърсете от това нещо като поговорите с партньора си. Няма по-добър лек от комуникацията.

 

az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна