IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
20:59 | 29 декември 2015
Обновен: 17:28 | 21 април 2024

Руснаците се интересуват най-много от Анджелина Джоли

Сред най-често споменаваните чужди звезди е и Мадона

По материала работи: Златина Добрева
Руснаците се интересуват най-много от Анджелина Джоли

Холивудската актриса и режисьор Анджелина Джоли оглави класацията на най-споменаваните чужди звезди в руските средства за информация през 2015 година. Това показват данните на системата "СКАН-Интерфакс", съобщи Нюзру.
В челната тройка са намерили място още американската певица Мадона и френският актьор Жерар Депардийо.
Името на Джоли е споменато 15 859 пъти. Най-често за звездата на киното се е говорило във връзка с операцията по отстраняване на яйчниците й, с възможните снимки на филм за руската императрица Екатерина Втора, а също за отношенията между нея и съпруга й, холивудския актьор Брад Пит.
През 2015 година в руските средства за информация поп певицата Мадона е спомената 15 646 пъти. Най-често в медиите са писали за издаването на новия й албум и песните, които са се появили в интернет, за падането й на церемонията за връчване на британските музикални награди БРИТ и подробностите за личния й живот.
Името на Жерар Депардийо се среща 13 164 пъти. Информациите и статиите за френския актьор най-често са свързани с посещенията му в Русия, с решението да продаде имуществото си във Франция и посещението му в Беларус.
В класацията са попаднали още певицата Лейди Гага (11 799 споменавания), актьорите Джони Деп (10 551) и Арнолд Шварценегер (7856), музикантите Елтън Джон (6889), Майкъл Джексън (6839) и Майли Сайръс (6553)./dnes.bg

Коментари

Новини Варна