IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
08:41 | 30 декември 2015
Обновен: 17:17 | 21 април 2024

Символиката на нюансите в бельото

Значението на предпочитания от вас цвят

По материала работи: Юлиян Атанасов
Символиката на нюансите в бельото

Женското бельо никога не е твърде красиво или твърде официално, още по-малко в момента, в който става въпрос за новогодишен комплект.Празничната визия трябва да бъде добре изпипана – от дрехите, през аксесоарите до бельото.И тъй като в модата много неща имат значение и символика, значението на предпочитаният от вас цвят в никакъв случай не е за пренебрегване.Искате повече любов през 2016? Заложете на червеното. Ако държите да увеличите финансовото си състояние, заложете на жълто.Разгледайте останалите значения на най-разпространените цветове и тяхната символика.

 

 

Жълто

Освен за финансово състояние, жълтият цвят символизира благоденствие и успехи както в личен, така и в професионален план.

 

Червено

Любовта и романтиката се привличат в следващите 365 дни с комплект в ярък нюанс за новогодишната вечер.

 

Бяло

Носенето на бяло бельо се препоръчва, ако търсите мир, хармония и щастие през 2016 година. Съветваме ви да се спрете на красив модел сутиен и бикини и да намалите стреса около работата.

 

4. Розово

Ако напоследък изпадате често в скандали с гаджето или съквартиранта, заложете на розово бельо. Нежният цвят символизира любов, разбирателство и хармония.

 

5. Зелено

Този цвят се свързва с природата, живота и здравето. Ако се чувствате отдалечени от корените си и същността си, заложете на свеж нюанс.

 

6. Синьо

Благоденствие и здраве стоят зад красивото кралско синьо. Носете го, ако жадувате за разнообразие и мечтаете през 2016 да откриете вдъхновение за спорт и здравословен начин на живот.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна