IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
20:20 | 2 януари 2016
Обновен: 02:17 | 25 април 2024

Умна писалка нанася перфектния фон дьо тен

По материала работи: Златина Добрева
Умна писалка нанася перфектния фон дьо тен


Умна писалка сканира предварително кожата на лицето на дамата, за да нанесе най-сполучливия фон дьо тен, пише в. "Дейли мейл".

Новият продукт носи търговската марка Adorn 3D и е сравняван с портативен козметичен принтер, способен да придаде естествен цвят на кожата, използвайки невероятен брой от оттенъци. Той ще позволи на жени от различни етноси и цвят на кожата да постигнат максимален разкрасяващ ефект.

Писалката толкова добре смесва оттенъците, че трудно могат да се различат от естествената пигментация на лицето. Специалисти изтъкват, че фон дьо тенът е основата на всяко козметично разкрасяване. Прецизното му дозиране, оцветяване и нанасяне са от първостепенно значение.

След като Adorn 3D сканира кожата на лицето, писалката издава леко бипване. След това принтирът отделя уникалния цвят, който й е автоматично зададен.

Цветът на кожата на лицето се мени според сезоните в зависимост от въздействието върху него на слънчевите лъчи. Adorn 3D се съобразява с тези промени, като разбърква по зададения начин цветове в контейнера си.

Резервоарчето може да се пълни или да бъде заменено с ново срещу 20 долара. Цилиндричната фон дьо тен писалка действа с две зареждащи се батерии и изкарва с тях няколко седмици, в зависимост от това колко често се ползва. За постигането на желания цвят, зададен от скенера, писалката смесва син, черен и бял пигмент към основния, пишат darik и БТА.

 

Коментари

Новини Варна