IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
20:37 | 18 май 2016
Обновен: 00:28 | 24 април 2024

Икебаната взриви фейса: Поли Генова като "рибата толстолоб"

Деян Неделчев с емоционална критика към всичко, като цяло

По материала работи: Юлиян Атанасов
Икебаната взриви фейса: Поли Генова като "рибата толстолоб"

Докато цяла България и половин Европа си припява "О, дай ми любовта", а Поли Генова се превърна в една от най-обичаните личности в България, един изпълнител изригна срещу певицата, БНТ и всичко като цяло.

 

Става въпрос за Деян Неделчев, изпълнил вечните класики: "Съчки събирам", "Гуменото пате" и "От икебана дървесата ги боли". Същият този певец наскоро записа и още една песен, но ни е неудобно да напишем заглавието й.

 

Та Деян Неделчев избухна във Facebook. Въпреки че предрекъл, че Поли ще завърши в шестицата, Икебаната задава няколко въпроса.

 

"КОЙ АДЖЕБА Я ИЗБРА ТОЧНО НЕ1,ОТ БНТ ТЯ ДА НИ ПРЕДСТАВЯ?ЗАЩО ТОЧНО ТЯ?ТЯ ЛИ Е НАЙ-КАДЪРНАТА И НАЙ-НАЙ?", пита той. И си отговаря - не е, но негов познат я определил като хибридна певица, измислена като гербер. Поли Генова нямала нищо свое, нямала и стил, имитирала.

 

Тук Деян Неделчев стига до висота в сравненията, като нарича Поли Генова "риба толстолоб" - създадена да яде водораслите от язовирите, но не ставала за ядене.

 

Възмущението на Икебаната преминава и към Дани Милев, за да се върне отново към Поли Генова, която по думите му искала и догодина да участва.

 

"МИ ОК,ДА НАПРАВИМ ДОЖИВОТ ПОЛИ ГЕНОВА САМО ТЯ ДА ПЕЕ В ЕВРОВИЗИЯТА,ЧЕ ТЯ Е НОМЕР 1.ТА КОЛКОТО И ПЪТИ ДА ИДЕ ТАМ ТЯ НИКОГА НЯМА ДА МОГА ДА Я ЗАОБИЧАМ И ХАРЕСАМ,И ПОВЕЧЕТО ХОРА СЪЩО,ЗАЩОТО ТЯ ПРОСТО Е АНТИПАТИЧНА ЛЕСБИЙКА отвсякъде", споделя изпълнителят.

 

Неделчев не подминава и сценичното облекло на Поли Генова. По думите му тя е била като "извънземен гей", на когото "само гъзя й дето не светеше".

 

dnes.bg

Коментари

Новини Варна